5.12.10

Δεισιδαιμονίες...

Όλοι εσείς οι φιλόξενοι τηλεθεατές του πρωινού του άδικου (γι' αυτό και «πρωινάδικου») ξυπνήστε κι ελάτε να ξορκίσουμε όλοι μαζί το κακό που θέλει να...

μπει στα σπίτια μας!

Ούτε τους «Δαίμονες» της Βίσση δεν είχα δει με τέτοιο μάτι! Η μία, πάει στην καφετζού, ο άλλος κάνει προβλέψεις για το μέλλον και η τρίτη και «καλύτερη» (για φέτος) ψωνίζει τα “Dettol” με τις τσάντες (υποχόνδρια και σπάταλη την είπε ο αφέντης της).

Μα τι θα γίνει πια σ’ αυτόν τον πολυχώρο, που ονομάζουν «πλατό» εκπομπής;

Η συνταγή απλή, κατανοητή και με σίγουρη επιτυχία.

Οι πρωταγωνιστές γίνονται αυτομάτως δύο: Η Ελένη και ο Γιώργος, ο Γιώργος και η Ελένη. (Η Σκορδά, βλέπει Mega από τη σουίτα γνωστού μαιευτηρίου).

Ο τίτλος της εκπομπής του νέου δίδυμου θα είναι “Ο Καφές mou”.

Καλεσμένοι της εκπομπής, ο Μουτσινάς, η Ζαρίφη, ο Αρναούτογλου και οι «Πενταμορφοι» σε ένα ανεπανάληπτο πρωινό reunion!

Η Ζαρίφη παίρνει την παραγγελία που στέλνει με βραχνή φωνή στον Μουτσινά. Εκείνος ψήνει τον Καφέ και τον πάει στην Ελένη με πλάγια πηδηματάκια κατά τις διαταγές της γυμνάστριας Πάζιου. Η Ελένη πίνει προσεκτικά δύο γουλιές, δίνει στον Κουτσογιαννόπουλο να γυρίσει το φλιτζάνι, ενώ παράλληλα της διηγείται τι δεν είδε όσο κοιμόταν στην τελευταία avant-premiere. O Λιάγκας αυτοσυγκεντρώνεται. Σηκώνει το φλιτζάνι, το κοιτάζει με προσοχή και κάνει τις προβλέψεις του. «Ελένη θα παντρευτείς τον Ματέο και θα κάνεις κι άλλο παιδί μαζί του». Η παρουσιάστρια σηκώνει τα χέρια ψηλά και κοκκαλώνει, ενώ η Μπίλιου με την Παγιατάκη έχουν πάει στην κουζίνα να πιάσουν τις κουτάλες, καθώς μια τέτοια αποκάλυψη, θα τις αναγκάσει να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Στο πλευρό τους πάντα η διακαναλική μαγείρισσα πια (μια και έπαιξε σε όλα τα κανάλια) Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

Ο ξερολ-ιάγκας βλέπει σε μια γωνία του φλιτζανιού το Θεοχάρη Ιωαννίδη να σηκώνει το έπαθλο του “Just the two of us”. Και μην σκεφτείτε τι σχέση έχει το φλιτζάνι της Ελένης με το show… Στο Mega τον πίνει τον καφέ. Κι ας φοράει μπλε χάντρες, "ματάκια", κομποσχοίνια, φυλαχτά και σκόρδα για να μην της μείνει η ρετσινιά της λαικής Μεσογείων.

Τελευταία και κρίσιμη ερώτηση της παρουσιάστριας προς τον μελλοντολόγο, είναι πού υπάρχει κρυμμένο το μαγικό τσιπάκι και την εντοπίζουν όπου κι αν πάει, ό,τι κι αν λέει.

Και κάπου εδώ, το μέλλον θολώνει… Σύννεφα, σύννεφα παντού… Πρέπει να ασημώσεις Ελένη τον Γκουρού του μέλλοντος… Και τα ρέστα, φυσικά, δικά του…
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: