21.12.10

Πάρτι κακοδιαχείρισης στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Αθήνας βρήκαν οι ελεγκτές...

Ο Δήμος Αθηναίων, καλύπτει τις ανάγκες του για οδοκαθαριστές με συμβασιούχους οι οποίοι έχουν προσληφθεί με μη νόμιμες διαδικασίες και σε πολλές περιπτώσεις εργάζονται σε άλλες υπηρεσίες αναφέρει το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης όπως...

τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός, 204 υπάλληλοι του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας βρέθηκαν να εργάζονται τελικά σε άλλες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, ζητήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας να ασκήσει πειθαρχικές κυρώσεις στον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας.

Όσον αφορά στον "Καλλικράτη" δήλωσε ότι ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια των δημάρχων και των περιφερειαρχών με συμμετοχή κοντά στο 90%.

Πρόσθεσε ακόμα πως τα προεδρικά διατάγματα είναι έτοιμα για υπογραφή και ότι οι μετατάξεις ολοκληρώθηκαν και θα ανακοινωθούν επισήμως σύντομα.

«Ο Καλλικράτης είναι σε έκταση και σε βάθος η μεγαλύτερη διοικητική μεταρρύθμιση» είπε ο υπουργός για να συμπληρώσει ότι «με αυτόν αλλάζει η λειτουργία όχι μόνο των ΟΤΑ αλλά και του ίδιου του κράτους» δήλωσε...
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: