18.12.10

Γιατρός ξεμπρόστιασε νοσοκομείο μπροστά στον (έκπληκτο) Πούτιν!


Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο ρώσος πρωθυπουργός Βλάντιμιρ Πούτιν όταν σε τηλεοπτική εκπομπή ένας γιατρός του αποκάλυψε πως όλα κατά την επίσκεψη του σε νοσοκομείο του Ιβάνοβο ήταν κατασκευσμένα από τη δίοίκηση!

Ο ρώσος πρωθυπουργός ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, όταν ένας γιατρός ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά για το θέμα της Υγείας.

Ο γιατρός λοιπόν αποκάλυψε στον αέρα πως...
το νοσοκομείο που είχε επισκεφθεί το Νοέμβριο είχε φροντίσει να δείξει μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που επικρατεί.

Όσο μιλούσε ο γιατρός τόσο ο Πούτιν άσπριζε.

Και αυτό γιατί, πριν την επσκεψη, η διοίκηση του νοσοκομείου είχε φροντίσει να στείλει στα σπίτια τους τους ασθενείς που ήταν βαριά άρρωστοι, και να... μεταμορφώσει μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου σε περιχαρείς ασθενείς που χαίρονταν που είχαν τόσο καλή νοσηλεία!

Επιπλέον υποχρέωσε γιατρούς και νοσοκόμες να πουν πως παίρνουν παχυλούς μισθούς.

Για την ακρίβεια, οι νοσοκόμες είπαν ότι έπαιρναν 12.000 ρούβλια μισθό και οι γιατροί υπερηφανεύονταν πως έπαιρναν 30.000 ρούβλια!

Δανείστηκαν μάλιστα και υπερσύγχρονους ιατρικούς εξοπλισμούς από άλλα νοσοκομεία, τους οποίους επέδειξαν στον ρώσο πρωθυπουργό, και που τους έστειλαν ξανά πίσω μετά το πέρας της επίσκεψης.

Ο Πούτιν έμεινε σύξυλος λοιπόν και κατάφερε να ψελλίσει ότι θα ερευνήσει το θέμα.

Από την άλλη, ο γιατρός που έκανε on air την καταγγελία και που εργάζεται σε άλλο νοσοκομείο φοβάται ότι θα τον απολύσουν.

"Εγώ δεν εργάζομαι σε αυτό το νοσοκομείο, αλλά έχω πολλούς φίλους που δουλεύουν εκεί και μου μετέφεραν όλο το παρασκήνιο. Απλώς όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την επίσκεψη αυτή, δεν άντεξα. Ένιωσα ότι πρέπει να του πω τι πραγματικά συμβαίνει", είπε ο καρδιολόγος, Ιβάν Κρένοβ.

Αν και ο ίδιος περιμένει ότι θα τον απολύσουν, η διοίκηση του νοσοκομείου όπου εργάζεται διαβεβαίωσε μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο.

"Ένα τηλεφώνημα δεν είναι λόγος απόλυσης" είπε στην εκπομπή η Σβετλάνα Ρομαντσούκ, πρόεδρος του ΔΣ.
www.cosmo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: