9.12.10

Τι λένε οι Καραμεροχαριτάτοι για τον... γυναικείο οργασμό;...


Με μόρια ασχολείται ο Λιάγκας; Με γυναικείο οργασμό οι Καραμεροχαριτάτοι!
Τα πάντα για τα νούμερα…
Τι να κάνει και το δίδυμο του Ant1 που βλέπει τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής τους να κυμαίνονται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα; Εναπόθεσε τις (τελευταίες) του ελπίδες στο ...
γυναίκειο - νεανικό κοινό προβάλλοντας θέμα για τον οργασμό. Η αμηχανία των παρουσιαστών την ώρα που έκαναν εισαγωγή στο θέμα ήταν ολοφάνερη. Ο Χαριτάτος ξεκίνησε υποστηρίζοντας ότι ασχολούνται με το θέμα, επειδή το ζητάνε οι τηλεθεατές. «Να το παραδεχτούμε και δημοσίως. Οι τηλεθεατές και κυρίως οι τηλεθεάτριες μας ζητούν να ασχοληθούμε με το θέμα, γιατί ενδιαφέρει τον κόσμο και κυρίως τις γυναίκες», είπε ο Σπύρος.

«Θα έπρεπε να ενδιαφέρει και τους άντρες», πρόσθεσε ο Καραμέρος αλλά στο «ψητό» δεν έμπαιναν. Τελικά το ξεφούρνισαν: γυναικείος οργασμός!

Με καλεσμένες μόνο γυναίκες στην εκπομπή και τον σεξολόγο η αμηχανία μετατράπηκε σε «καυτή» συζήτηση, κατά την οποία ο Καραμέρος προσπάθησε να λύσει όλες του τις απορίες γύρω από το ζήτημα.

Βέβαια, πήρε ένα βλέμμα απορίας, όταν ο γιατρός είπε ότι ο άνδρας «τελειώνει» μόνο μία φορά. «Γιατί το λέτε αυτό; Μα, όοοοχι», πήγε να πει και το «μάζεψε».

Ο Σπύρος πάλι δεν είχε να ρωτήσει τίποτα! Αφού ο Γιώργος αγανακτισμένος τον ρώτησε: «Ρε Σπύρο εσύ απορίες δεν έχεις. Όλα τα ξέρεις;»!
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: