3.12.10

Μεγαλοοφειλέτες με σπίτια σε ακριβές περιοχές...


Μεγαλοοφειλέτες με μεγάλη ακίνητη περιουσία σε ακριβές περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εντόπισαν οι διασταυρωτικοί έλεγχοι του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου, οι διασταυρώσεις περιουσιακών στοιχείων αφορούν σε...
ιδιοκτήτες κατοικιών και οικοπέδων σε επιλεγμένες ακριβές περιοχές κατοικίας, με τιμή ζώνης άνω των 2.500 ευρώ.

Από τις διασταυρώσεις προέκυψαν:

- 304 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Φιλοθέη και στο Παλαιό Ψυχικό, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 4,5 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 454,1 εκ.

- 148 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Εκάλη και στην Νέα Ερυθραία, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,6 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 222,7 εκ.

- 245 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στην Βούλα και την Βουλιαγμένη, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 3,4 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 350 εκ.

- 75 οφειλέτες / ιδιοκτήτες ακινήτων στο Πανόραμα και στην Καλαμαριά, με συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές 1 εκ. και συνολική αξία ακίνητης περιουσίας 135 εκ.

Το Υπουργείο Οικονομικών αποστέλλει επιστολές στους μεγαλύτερους οφειλέτες με οφειλές άνω των 10.000 ευρώ, για να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι την 15 Δεκεμβρίου.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: