24.12.10

Η θέση του Περιφερειάρχη για τη Δημαρχία Ζαχάρως ...


www.iliatora.gr
To φως της δημοσιότητας είδε η Διαπιστωτική Πράξη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Τάσου Αποστολόπουλου για το θέμα της ισχύος από 1/1/2011 του διοικητικού μέτρου της αργίας, που έχει επιβληθεί στον Πανταζή Χρονόπουλο.
Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο, ο Περιφερειάρχης διαπιστώνει πως « …το επιβληθέν διοικητικό μέτρο της αργίας εξακολουθεί να...


ισχύει μέχρι την έκδοση τελεσίδικης αθωωτικής απόφασης και ως εκ τούτου, εκτείνεται και στη νέα δημοτική περίοδο που αρχίζει την 1/01/2011. »

Η Διαπιστωτική Πράξη έρχεται να επιβεβαιώσει και τη δήλωση του Περιφερειάρχη στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ στις 2/12/2010, ο οποίος είχε δηλώσει πως «για να αλλάξει η αποφασή του (σ.σ. με την οποία τέθηκε σε αργία ο Πανταζής Χρονόπουλος) θα πρέπει ο κ.Χρονόπουλος να προσκομίσει τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που να είναι αθωωτικές, ωστέ να μην επισύρεται η ποινή της αργίας.»

Σύμφωνα λοιπόν με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο κ.Χρονόπουλος δεν δικαιούται να καταλάβει το δημαρχιακό θώκο της "Καλλικρατικής" Ζαχάρως και αυτό που απομένει να δούμε τις επόμενες ημέρες είναι η επίσημη αντίδραση του ιδίου.

Να σημειωθεί πως τη Διαπιστωτική Πράξη του Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας παρουσίασε μέσα από το προσωπικό του blog ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος (http://mnodaros.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια: