4.12.10

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα ληστή που την περίμενε στο σπίτι της...


Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Βόλου μία 72χρονη γυναίκα από χωριό της Μαγνησίας που δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν άγνωστο κακοποιό, ο οποίος είχε μπει στο σπίτι της για να κλέψει και την χτύπησε άγρια όταν την είδε να επιστρέφει!
Η ...
άτυχη ηλικιωμένη δούλευε μαζί με το σύζυγό της στο καφενείο που διατηρούν στις Αφέτες Πηλίου, αλλά κάποια στιγμή έφυγε για να ανεβεί στο σπίτι της που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κατάστημα. Μόλις άνοιξε την πόρτα, μια σκιά όρμησε κατά πάνω της και άρχισε να την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με κλωτσιές σε... όλο της το σώμα!
Η 72χρονη έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε χωρίς κανείς από το καφενείο να τον αντιληφθεί. Μαζί του πήρε τα χρήματα που είχε φυλάξει για τις υποχρεώσεις του το ζευγάρι των ηλικιωμένων… Ο καφεπώλης βρήκε την σύζυγό του σε κακή κατάσταση και την μετέφερε στο νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με ισχυρό σοκ. Οι αστυνομικοί του τμήματος Μηλεών προσπαθούν να εντοπίσουν τον αδίστακτο κακοποιό από τυχόν αποτυπώματα που άφησε στο σπίτι
από VolosPress

Δεν υπάρχουν σχόλια: