20.12.10

Η μεγάλη επιστροφή στην ΕΡΤ!...


Ο Λάμπης Ταγματάρχης ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του ως “γενικό αφεντικό” της κρατικής τηλεόρασης. Σε σημερινή του συνάντηση με δημοσιογράφους, ανακοίνωσε ότι η Έλλη Στάη επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, και έτσι, να ...
αυξήσει την ανταγωνιστικότητα του κρατικού καναλιού, διευρύνοντας την απήχησή του σε νέα κοινά.
Η Έλλη Στάη είχε δεχθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν κρούση από την κρατική τηλεόραση, φαίνεται ωστόσο ότι ένας κατεξοχήν άνθρωπος των ΜΜΕ, όπως είναι ο Λάμπης Ταγματάρχης, είχε τον τρόπο του για να την πείσει να πει το μεγάλο “ναι”. Και πλέον, να σχεδιάσει ένα καινούριο μοντέλο για την ΕΡΤ, στο επίκεντρο του οποίου θα βρεθεί μια από τις σημαντικότερες παρουσιάστριες, της εποχής της “άνοιξης” της τηλεόρασης.
Η έλευση της Έλλης Στάη στο Ραδιομέγαρο σηματοδοτεί ευρύτερες ανακατατάξεις. Απελευθερώνει πλέον τη Ρίτσα Μπιζόγλη, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί και σε άλλους τομείς, ενώ ενισχύει σε σημαντικό βαθμό την παρεμβατικότητα της κρατικής τηλεόρασης, καθώς η Έλλη Στάη φημίζεται για την ικανότητά της να χειρίζεται μεγάλα πολιτικά γεγονότα.
www.statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: