8.12.10

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΩΚΙΔΑΣ: Περίμεναν στην ουρά.... με σιδερογροθιά...


Μαφιόζικη επίθεση από νεαρό ζευγάρι, λίγα μέτρα από το ΑΤΜ της Εμπορικής τράπεζας...
στη Βασιλική. Ήταν λίγο πριν τις 11.00, όταν ένας 52χρονος επαγγελματίας από την Καλοσκοπή Φωκίδας πάρκαρε το φορτηγό του σε ένα στενό της Αντώνη Τρίτση και πήγε στην Εμπορική τράπεζα στη Βασιλικών. Περίμενε στη σειρά του και κάποια στιγμή έκανε ανάληψη 3.000€.

Ο ...
52χρονος άρχισε να πηγαίνει προς το αυτοκίνητό του. Χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, ένα ζευγάρι που προφανώς περίμενε στην ουρά του ΑΤΜ και άρα ήξερε ότι ο 52χρονος έκανε ανάληψη, τον ακινητοποίησε. Ο άτυχος επαγγελματίας δέχθηκε επίθεση με σιδερογροθιά ή κάποιο άλλο μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο.

Του άρπαξαν τις 3.000 ευρώ που είχε πάρει λίγο πριν από την τράπεζα και άλλα 750 ευρώ που είχε πάνω του και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στον δρόμο.

Άνθρωπος, που τον είδε χτυπημένο, είπε στο lamiareport.gr για να περιγράψει το χτύπημα, πως ο δράστης "του κατέβασε το μάγουλο". Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Για άλλη μια φορά να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πηγαίνουμε για κατάθεση ή ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών, διότι πλέον τα κρούσματα ληστειών αυξάνονται καθημερινά και ο κίνδυνος όπως φαίνεται παραμονεύει παντού...
www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: