8.12.10

Επειδή είστε επιχειρηματίας κύριε Χατζηνικολάου...


Δεν του άρεσε. Πάγωσε, ελαφρώς. " Κυρίως δημοσιογράφος είμαι. Κι ένας μικρός υγιής επιχειρηματίας που τα έσοδά του τα επένδυσε" απάντησε μετά από μία μικρή παύση ο παρουσιαστής του δελτίου. Ο ... Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας την παρατήρηση του Χατζηνικολάου πως η Ελλάδα είναι ακριβή στη φορολογία - και πως να προσελκύσει επενδυτές - από όλους τους γείτονές της (Αλβανούς, Βούλγαρους, Σέρβους κλπ)του είπε "Αυτά είναι Βαλκάνια -δεν είναι παίξε γέλασε- και επειδή είστε επιχειρηματίας κύριε Χατζηνικολάου, πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα και φθηνότεροι από την Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, που είναι επίσης Ευρωπαϊκές χώρες".
Ο Χατζηνικολάου ξεκίνησε τη συνέντευξη, πλέκοντας το εγκώμιο του Χρυσοχοΐδη, γιατί ανέβηκε μία θέση στο top ten της δημοφιλίας ανάμεσα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Δεν παρέλειψε βεβαίως να του δώσει κι ένα ραντεβού, στον αέρα, για μια ακόμη συνέντευξη.
Επειδή ακριβώς είναι επιχειρηματίας και ο Υπουργός Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδης, βοηθάει τους μικρούς και υγιείς επιχειρηματίες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: