2.12.10

Δυο φορές κατηγορούμενος...

Αυτός είναι ο παλιός φίλο της Μαριάννα Ντούβλη [φωτο] που συνέλαβε για δεύτερη φορά μέσα σε δυο χρόνια η Ασφάλεια Αττικής. Ο 38χρονος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας φούρνων στην Αθήνα εμπλέκεται και πάλι σε κύκλωμα σωματεμπορίας, με...

θύματα περισσότερες απο 150 γυναίκες. Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί 17 μέλη του κυκλώματος. Πρωταγωνιστής ωστόσο είναι ο 38χρονος που φέρεται και ως ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου strip show που βρίσκεται στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού. Ο κατηγορούμενος που είναι και κάτοχος επιχειρήσεων real estate είχε πάλι τραβήγματα με τον νόμο.
Η αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Λευκός Άρτος» τον Νοέμβριο του 2008 είχε ξεκίνησει με την κατάθεση νεαρής Ρωσίδας ιερόδουλου αλλά και από ένα έγγραφο της Iντερπόλ για τη γυναίκα-φάντασμα Μαρίνα Ναγκμπίνα, από το Καμπαρόφσκ της Σιβηρίας, που στρατολογούσε κοπέλες. Ο Α. Γ τότε ήταν ιδιοκτήτης της κυπριακής offshore εταιρείας με την επωνυμία «Desena limited στην οδό Ιουλιανού καθώς και της εταιρείας με φούρνους και έδρα στην οδό Μιχ. Βόδα . Είχε προηγηθεί το Νο1 … ξεσκόνημα με την επιχείρηση «Vitrine» το καλοκαίρι του 2007 με την εκμετάλευση περίπου 100 γυναικών.
crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: