27.12.10

Παλιά του τέχνη ο εκβιασμός...

Γνωστός "δημοσιογράφος" εκβίαζε... πολυκατάστημα...
Την δόξα των αδελφών Γρηγοράκου, των διαβόητων Αρχιμαφιόζων που ξεκίνησαν από το Μπραχάμι, φαίνεται πως ζήλεψε "δημοσιογράφος" που τόλμησε να κάνει έμμεσο εκβιασμό σε τεράστιο πολυκατάστημα της περιοχής, τα εγκαίνια το οποίου μάλιστα τίμησε με την παρουσία του και ο πατέρας Αριστείδης Αλαφούζος, που εμφανίζεται σπανιότατα σε...
κοινωνικές εκδηλώσεις. Το Crimes on air ήταν στη λίστα των καλεσμένων αλλά οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας μας κράτησαν στη μάχη του ρεπορτάζ.

Ο γνωστός-άγνωστος παρακμιακός "δημοσιογράφος" έχει τρελάνει το πολυκατάστημα στις αναφορές για πολεοδομικές και όχι μόνο παραβάσεις και έχει πάρει σβάρνα όλες τις υπηρεσίες. Τι να ζητάει ο ...μαύρος, αυτό που έκανε πάντα με τους εκβιασμούς. Κανένα κομματάκι ψωμί...Όπως έκανε και τότε που συνελήφθη να παίρνει "φακελάκι" και σύρθηκε στα δικαστήρια μ' αυτή τη στάμπα. Η προσωποποίηση της παρακμής στις τελευταίες δημοτικές εκλογές αυτοπροβαλλόταν ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και αφού απ' εκεί έφαγε πόρτα -παρά τα απανωτά όπως έλεγε ραντεβού με το Βασίλη Μιχαλολιάκο- προσχώρησε σ' άλλο μικρότερο κόμμα.

Επ' αυτού δεν λέμε περισσότερα για να μην θεωρηθεί ότι τον "δείχνουμε" με το δάκτυλο... Στο πολυκατάστημα τους ήρθε ταμπλάς όταν μετά τις αναφορές, εμφανίστηκε στην επιχείρηση ιδιώτης που εκπροσωπεί και καλά εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης και τους ζήτησε να πάρει εργολαβία την ασφάλεια των καταστημάτων, κάτι σαν "προστασία" δηλαδή. Η ανησυχία για την επιχείρηση όμως ήρθε όταν πληροφορήθηκε πως ο "ιδιώτης" έχει συγγενική σχέση με τον "δημοσιογραφίσκο". Η ιδιοκτησία υποπτεύεται πως ο απατεωνίσκος που λέει ότι είναι "δημοσιογράφος" μεταχειρίζεται όλα τα μέσα για να τους αποσπάσει και αυτός "νταβατζιλίκι". Θα ήταν ανάξιος λόγου αυτός ο "δημοσιογραφίσκος"
αν σε κάποια εποχή δεν πέταγε και εναντίον μας λάσπη με τον αναιμιστήρα, επειδή χτυπάγαμε για πλάκα τα αποκλειστικά θέματα από πρωταγωνιστές που κατηγορήθηκαν για συμμετοχή στο οργανωμένο έγκλημα. Τότε που χρησιμοποιήθηκε εσκεμμένα από δικηγορίνα η οποία είναι μεσ' στα χάπια και την κόκα, στην προσπαθειά της όλα αυτά τα χρόνια να ισορροπήσει τη διαταραγμένη της προσωπικότητα. Μετά τον απατεωνίσκο τη σκυτάλη εναντίον μας πήρε ο παρακρατικός "Σπιναλόγκας" ο ΒΑΣ ΒΑΣ της παραδημοσιογραφίας που διόρισε στενό συγγενικό του πρόσωπο στην ΕΥΠ και οι πάντες του προσάπτουν ότι είναι "μισθωτός" και από τις μυστικές παρακρατικές υπηρεσίες.

crimesonair.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: