18.12.10

Τους κυνηγούσαν μέχρι τη φυσούνα...


Εξαγριώθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟ από το ταπεινωτικό 0-1 ...
Ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό, με τη θριαμβευτική νίκη του (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο το μεγαλύτερο κακό στους “πράσινους” έκαναν περίπου 200 οπαδοί, οι οποίοι με τη λήξη εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και...κυνήγησαν μέχρι τη φυσούνα τους παίκτες! Ο Μόνχε στο 78' το “χρυσό” γκολ του Ολυμπιακού Βόλου που ...έστεψε έτσι πρωταθλητή χειμώνα από σήμερα τον Ολυμπιακό Πειραιώς!
Εικόνα διάλυσης παρουσίασε ο Παναθηναϊκός σ' ένα ακόμα ματς, με εμφάνιση αποκαρδιωτική, ό,τι γινόταν δηλαδή στα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια. "Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή" φώναζαν ρυθμικά πριν το ματς αρκετοί εκ των 13.000 οπαδών (12.872 εισιτήρια) του Παναθηναϊκού που ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες όσο περνούσε η ώρα και οι “πράσινοι” δεν βλέπονταν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ομάδα άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, με πολλά τρεξίματα χάρη στην εξαιρετική φυσική κατάσταση κι έναν ευρωπαϊκών προδιαγραφών στόπερ, τον Σανκαρέ να εκμηδενίζει τη δραστηριότητα του Σισέ στο γήπεδο. Άλλωστε ο γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας Γιακούποβιτς δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά και ελάχιστες φορές ανησύχησε πραγματικά και χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς αρχή, μέση και τέλος με πολλά προβλήματα οργάνωσης. Κανένα ίχνος δημιουργίας, δεύτερη και τρίτη μπαλιά αδυνατούσαν να αλλάξουν οι παίκτες του, εγκλωβισμένοι στο πρέσινγκ των παικτών της ομάδας του Βόλου.

Ο Τζόρβας ιδίως μετά το γκολ που δέχτηκε στο 78' από τον εξαιρετικά δραστήριο Μόνχε, αποδοκιμάστηκε έντονα από μερίδα οπαδών, αρκετοί εκ των οποίων τον χειροκροτούσαν ειρωνικά σε κάθε επαφή της μπάλας.

Αρκετοί οπαδοί με τη λήξη έκαναν “ντου” στο τερέν του γηπέδου και πήραν στο κυνήγι τους παίκτες της ομάδας που έτρεχαν έντρομοι προς τα αποδυτήρια. Μαζί τους έτρεξαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατευθύνθηκε με το πάσο του στα αποδυτήρια ήταν ο ατάραχος Σισέ. Ουδείς ωστόσο από τους περίπου 200 οπαδούς που είχαν μπει στο γήπεδο πείραξε τον Γάλλο άσο. Βροχή από αντικείμενα δέχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκου και οπαδούς που βρίσκονταν στα επίσημα, τη στιγμή που έτρεχαν να καλυφθούν στη φυσούνα. Μερικοί από τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν και μικρές φθορές, ενώ πετούσαν και αντικείμενα προς την θύρα των επισήμων.

Το φιλμ του αγώνα

16' Κάθετη μπαλιά του Μόνχε έβγαλε τον Μαρτίν στο τετ α τετ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ
20' Μεγάλη απόκρουση του Γιακούποβιτς, που εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε τη σέντρα σουτ του Σεϊταρίδη
26' Ο Σισέ (από θέση οφσάιντ) βγήκε στο τετ α τετ με τον Γιακούποβιτς, από πλάγια θέση, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου
40' Μακρινό σουτ του Νίνη, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια
59' Επικίνδυνη κεφαλιά του Σισέ, μετά από δέντρα του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα πέρασε έξω από το δεξι δοκάρι του Γιακούποβιτς
64' Δυνατό σουτ του Μαρτίν έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας απέκρουσε εντυπωσιακά
78' ΓΚΟΛ (0-1): Ο Τζόρβας απέκρουσε το δυνατοό σουτ του Ούμπίδες από τα δεξιά, αλλά ο Μόνχε πήρε το "ριμπάουντ" και με κοντινό πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Βολιώτες
90' Σέντρα σουτ του Σεϊταρίδη, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και έφυγε ελάχιστα άουτ

ΣΚΟΡΕΡ: 78' Μόνχε
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λέτο, Νίνης - Ντολεζάι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλντο Περέιρα): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Μαρίνος (73' Λουίς Γκαρσία), Νίνης, Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65' Πετόπουλος), Σισέ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Μητρόπουλος, Μόνχε (81' Τομάς), Ουμπίδες, Καπετάνος (61' Μπρέσκα), Μαρτίν (91' Ρόκας)
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: