23.12.10

«Βουλιάζει» ο Δήμος Κομοτηνής; Χρέη, εξώδικα και λουκέτα σε κολυμβητήριο και παιδικούς σταθμούς...


http://fonirodopis.gr
Αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα στην κοινωνία της Κομοτηνής τόσο από ενεργούς πολίτες όσο και από επίσημα χείλη μόνο καλά δεν είναι για τη Δημοτική Αρχή Κοτσάκη που πρόκειται να παραδώσει τα ηνία του Δήμου Κομοτηνής σε λίγες μέρες στη νέα Δημοτική Αρχή και στον Γιώργο Πετρίδη.

Ήδη το...
Κλειστό Κολυμβητήριο Κομοτηνής έβαλε λουκέτο καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα θέρμανσης αφού ο προμηθευτής αρνείται να παραδώσει πετρέλαιο καθώς του οφείλονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Από τη Δευτέρα (20/12) λουκέτο μπήκε και στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου για τον ίδιο ακριβώς λόγο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αυτά βαρίδια θα υποχρεωθεί να διεκπεραιώσει η νέα Δημοτική Αρχή από τις πρώτες μέρες του Γενάρη, καθώς μέχρι του τρέχοντος έτους δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Τα προβλήματα όμως στο Δήμο Κομοτηνής δεν σταματάνε εδώ. Τα εξώδικα των προμηθευτών είναι σε καθημερινά βάση ενώ υπάρχουν και μηνυτήριες αναφορές.

Και σε όλα αυτά προσθέστε και την αδιαφορία κορυφαίων στελεχών της Διοίκησης Κοτσάκη που αντί να δείχνουν και να είναι προβληματισμένοι για όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί είναι μέσα στην ευθυμία και με ειρωνικό ύφος λένε «να δούμε τώρα πως θα τα βγάλει πέρα ο Πετρίδης» !

Τι έχει να πει άραγε ο απερχόμενος Δήμαρχος, Δημήτρης Κοτσάκης; Που είναι η νοικοκυροσύνη και η διαφάνεια που υπόσχονταν; Τι απέγιναν τα χρήματα του δανείου που πήρε με τα οποία θα αποπλήρωνε τους εκατοντάδες προμηθευτές του Δήμου; Οφείλει ο κ. Κοτσάκης να δώσει πειστικές απαντήσεις και να δικαιολογηθεί. Αν δεν αισθάνεται την ανάγκη να το πράξει για τους δημότες ας σκεφτεί τουλάχιστον την υστεροφημία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: