3.12.10

Η σύζυγος του Π.Παναγόπουλου κατέθεσε στη δίκη για την απαγωγή του εφοπλιστή...


«Θύματα μίας αρρωστημένης κοινωνίας» χαρακτήρισε η Κατερίνα Παναγοπούλου, τους απαγωγείς του συζύγου της, εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, κατά την κατάθεσή της στη δίκη για το αποκαλούμενο «νέο συνδικάτο του εγκλήματος».

Η μάρτυρας καταθέτει όσα βίωσε, από την...

στιγμή που απήγαγαν τον άντρα της μέχρι να καταφέρει να τους παραδώσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για τον δει ξανά στο σπίτι τους, ενώ ευχαρίστησε τους κατηγορούμενους, που δεν πείραξαν τον σύζυγο της.

Απευθυνόμενη προς του κατηγορούμενους, η κ. Παναγοπούλου, τους είπε: «Είστε τυχεροί γιατί δικάζεστε για απαγωγή και ομηρία και όχι για δολοφονία», καθώς με το σοβαρό πρόβλημα καρδιάς που αντιμετωπίζει ο εφοπλιστής «θα μπορούσε να έχει πεθάνει στο πρώτο λεπτό, μόνο με το αντίκρισμα των αντρών με τις κουκούλες».

Η μάρτυρας είχε διάλογο με τον Πετράκη, ο οποίος επανέλαβε ότι αν γνώριζε τι άνθρωποι είναι ο εφοπλιστής και η σύζυγος του δεν θα προχωρούσε στην απαγωγή. Όπως του απάντησε η μάρτυρας έχει πληροφορηθεί πως έχει καλό χαρακτήρα «ξέρω ότι είστε θύμα, σας εύχομαι μία καλή ζωή από εδώ και πέρα».

Η κ. Παναγοπούλου προέτρεψε τον Πετράκη -και ενδεχομένως όποιον άλλο εμπλέκεται στην απαγωγή του συζύγου της- να αξιοποιήσουν τα χρήματα για καλούς σκοπούς ,λέγοντας: «Τα χρήματα που πήρατε είναι καθαρά. Βοηθήστε κόσμο, είστε νέος ακόμη, μπορείτε».
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: