18.12.10

Πήγαν να πλακωθούν στις μπουνιές...


Μαρινάκης με Κωνσταντινίδη (ΑΕΚ) και Πατέρας με Μπέο...
Σκηνές απείρου κάλους το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΣ της Superleague.
Ο Μαρινάκης πήγε να πιάσει από το σβέρκο τον Κωνσταντινίδη της ΑΕΚ. Ο Πατέρας αποκάλεσε λαμόγιο τον Μπέο, που μετά από... ένα οξύτατο επεισόδιο, όπου πήγαν να πέσουν μπουνιές, τον απέβαλαν από την αίθουσα.
Την αφήγηση των γεγονότων την έχουμε από τον κολλητό του Μαρινάκη, Κουρτάκη ως εξής:

"Έκρηξη" Μαρινάκη στο Δ.Σ. της Superleague, "θα σε πιάσω από τον σβέρκο", είπε στον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, ενώ ο Μπέος είπε στον Πατέρα: "Eίσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί". Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν στο Δ.Σ. της Superleague το απόγευμα της Παρασκευής (17/12), καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, Γιώργο Κωνσταντινίδη, ενώ στη συνέχεια ήρθαν σε κόντρα οι Νικόλας Πατέρας και Αχιλλέας Μπέος, με απίστευτες ατάκες να φεύγουν από τα στόματα των τεσσάρων εκπροσώπων, που λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Ο κ. Κωνσταντινίδης προκάλεσε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα λεγόμενα του, καθώς όταν ο κ. Μαρινάκης του έκανε αναφορά για τους τραμπουκισμούς που συνέβησαν στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ο εκπρόσωπος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ χαμογέλασε και απάντησε με ειρωνικό ύφος πως δεν συνέβη απολύτως τίποτα στο παιχνίδι, προκαλώντας τον θυμό του κ. Μαρινάκη, ο οποίος εκνευρισμένος αποκάλεσε τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ "φαιδρό υποκείμενο".

"Από τον σβέρκο θα σε πιάσω, όπως οι μπράβοι σου τον Φουστέρ"

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κωνσταντιδίδης απάντησε με απαξιωτικό τρόπο στον πρόεδρο της Superleague: "Έχεις ρίξει πολύ το επίπεδο και σου επιστρέφω όλους τους χαρακτηρισμούς που μου είπες". O Βαγγέλης Μαρινάκης σε εκείνο το σημείο "εξερράγη", σηκώθηκε όρθιος και φανερά οργισμένος φώναξε δυνατά στην αίθουσα με απειλητικές διαθέσεις προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ: "Θα έρθω εκεί και θα σε πιάσω από το σβέρκο, όπως έπιαναν οι μπράβοι σας τον Φουστέρ στο ΟΑΚΑ".

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινίδης προκάλεσε τον κ. Μαρινάκη να πλησιάσει προς το μέρος του σχολιάζοντας "έλα πάμε έξω, αλλά χωρίς τους μπράβους". Με το που άκουσε αυτό ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε "μπουρλότο" και βγήκε ο... Πειραιώτης από μέσα του, καθώς έκανε αμέσως την κίνηση να πλησιάσει τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ με "άγριες" διαθέσεις. Εκείνη την στιγμή, όμως, ο Πατρίκ Κομνηνός μαζί με τους υπόλοιπους παράγοντες κατάφεραν να ηρεμήσουν την κατάσταση, καθώς ήταν φανερό πως αν δεν επέμβαιναν οι ψυχραιμότεροι, οι δύο άνδρες θα είχαν έρθει σίγουρα στα χέρια.

Τεταμένες οι σχέσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν στην αίθουσα, ύστερα από παρότρυνση των κ. Πατέρα και κ. Ψωμιάδη, αλλά είναι ολοφάνερο πως οι σχέσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ είναι τεταμένες, καθώς ο κ. Μαρινάκης δεν έχει ξεχάσει τα προκλητικά σχόλια που έκανε ο κ. Αδαμίδης προς το πρόσωπο του, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

"Όχι σαν εκπρόσωπος της Θύρας 7"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνέχεια του Δ.Σ. της Superleague, έκανε λόγο και για ανυπαρξία της αθλητικής δικαιοσύνης, με αφορμή την δίχως προηγούμενο πτώση της ποινής του Παναθηναϊκού. "Να μιλάς σαν πρόεδρος της Superleague και όχι σαν εκπρόσωπος της Θύρας 7" ήταν η αντίδραση του Νικόλα Πατέρα. Η παρεμβολή του Αχιλλέα Μπέου άναψε τα λαμπάκια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που άρχισε να φωνάζει: "Τι θες εσύ εδώ; Είσαι υπόδικος και λαμόγιο"!

"Είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί"

Ο κ.Μπέος με το χαρακτηριστικό του στυλ στη συνέχεια, απάντησε, με τον δικό του τρόπο: "Είσαι Φιλιππίδης!", κάνοντας έξαλλο τον κ.Πατέρα που ανταπάντησε: "Τι θες εσύ; Ούτε το 10% των μετοχών του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχεις". Η απάντηση του κ.Μπέου ήταν άμεση στο ίδιο μήκος κύματος: "Είσαι Φιλιππίδης και Μήτσου. Μπροστινός! Να μας πεις εσύ πόσες μετοχές έχεις";

"Ευτυχώς που δεν έχω το όνομα Μπέος στην κοινωνία, να με κυνηγάει κάθε μέρα η αστυνομία και τα δικαστήρια" είπε με τη σειρά του ο Νικόλας Πατέρας, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος αποβαλλόταν από την αίθουσα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: