7.12.10

«Στολίζοντας τις φλόγες της καρδιάς μας»...


ΜΑΓΝΗΣΙΑ:Στις 17 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας σύμφωνα με την «Ένωση Ποντίων «δίνουμε όλοι «το παρών» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα από λαχειοφόρο και χριστουγεννιάτικες κάρτες για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», γονιών παιδιών με καρκίνο.
Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας στις 8:30 το βράδυ ας στηρίξουμε και ας...
τραγουδήσουμε όλοι μαζί στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι Σύλλογοι της Νέας Ιωνίας : ΄Ένωση Ποντίων Ν.Μαγνησίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ, Πολιτιστική Εστία...
Μικρασιατών ΙΩΝΕΣ , με την αφιλοκερδή προσφορά των καλλιτέχνιδων : Λεφάκη ΄Ελενας, Μαβίδη Αντιγόνης και Παρασκευά Φανής που επιθυμούν την στήριξη του στόχου για τον οποίο θα τραγουδήσουν .
Ο σύλλογος «ΦΛΟΓΑ» στέκεται δίπλα στους μικρούς μαχητές της ζωής και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει κάθε πολίτη, με τον χτύπο της καρδιάς δεκάδων χιλιάδων παιδιών με διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο.
Η ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος που από το 1982 ίδρυσαν και στηρίζουν οι γονείς των παιδιών αυτών με την συμπαράσταση μικρών και μεγάλων, επωνύμων ή μη, χορηγών και φορέων, έχει αναπτύξει ένα πλέγμα δράσεων, σε συνεργασία με τις Ογκολογικές κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας για την στήριξη των μικρών ασθενών».
Αναρτήθηκε από VolosPress

Δεν υπάρχουν σχόλια: