14.12.10

Η κοροιδία της απεργίας...


Η απεργία θα γίνει κανονικά και με μεγάλη επιτυχία, παρότι στην αυριανή πορεία ζήτημα είναι αν θα μαζευτούν 500 δημοσιογράφοι, από τα 5.500 μέλη, ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου μάλλον θα επιλέξει και πάλι να χαθεί στο πλήθος…

Οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν κανονικά και το Σαββάτο και την Κυριακή, με φρεσκότατη ύλη της Τρίτης. Οι εκδότες ευχαριστημένοι θα...

εισπράξουν τα δεκάδες εκατομμύρια των πωλήσεων και των διαφημίσεων, ενώ οι απολύσεις του τελευταίου διαστήματος θα περάσουν αναίμακτα και χωρίς κανένα κόστος.

Οι δημοσιογράφοι θα έχουν ήσυχη τη συνείδηση τους ότι έκαναν το καθήκον τους, ενώ όσοι ψήφισαν να μη γίνει απεργία στα κατά τόπους μαγαζιά θα είναι σίγουροι ότι χάρη σ’ αυτή την πρωτοβουλία θα έχουν την εύννοια του εκδότη, όταν αρχίσει και στο δικό τους μαγαζί το κυμα των απολύσεων.

Οι αναγνώστες θα πάρουν με χαρά τα dvd και τα cd, αδιαφορώντας ότι οι εφημερίδες τους εξαπατούν σερβίροντας τους ειδήσεις πενθημέρου, ενώ αρνούνται να προσφέρουν στους εργαζόμενους τους στοιχειώδεις συνθήκες αξιοπρεπούς εργασίας.
www.mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: