29.11.10

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Πειραιά...


Λόγω του προβλήματος με τα σκουπίδια που έχει δημιουργηθεί στην πόλη
Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα σκουπίδια στον Πειραιά, καθώς, αν και η απεργία των δημοτικών υπαλλήλων έχει λήξει, οι ρυθμοί απομάκρυνσης των σκουπιδιών είναι απελπιστικά αργοί, εξαιτίας του γεγονότος ότι, τα απορριμματοφόρα, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν γρήγορα από τον ΧΥΤΑ μετά και από την απομάκρυνση 100 συμβασιούχων.

Ο αντίδημαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Αβραμίδης, με επιστολή προς τον απερχόμενο δήμαρχο Π. Φασούλα υπέβαλε την παραίτησή του, εξαιτίας του προβλήματος με τα σκουπίδια που έχει δημιουργηθεί στην πόλη, ενόψει και των εορτών.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Κατά την τετραετία, που σε λίγες εβδομάδες εκπνέει, προσπάθησα ακούραστα, σε βάρος των προσωπικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, να ανταποκριθώ στη λαϊκή εντολή που πήραμε τον Οκτώβριο του 2006.

Λόγοι, που άπτονται με το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων όχι μόνο στο Πειραιά αλλά σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτηση μου» τονίζει στην επιστολή του ο Π. Αβραμίδης.

Στο μεταξύ η Νομαρχία Πειραιά, συνεχίζει στις πιο επιβαρυμένες περιοχές το πρόγραμμα απολύμανσης, απόσμωσης και απεντόμωσης στις ανθυγιεινές εστίες σκουπιδιών.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: