29.9.10

Γ.Καμίνης: Ο Κακλαμάνης να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων εργάζονται στον 9,84....


Αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος επειδή η κατάσταση στην Αθήνα έχει φτάσει στο απροχώρητο, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης.
Ανέφερε πως κανείς δεν μπορεί να πει πως ο δήμος είναι καλύτερος σήμερα από ότι πριν από τέσσερα χρόνια.
Επισήμανε πως ο κόσμος είναι απογοητευμένος όχι μόνο από την οικονομική κρίση αλλά...
και από την χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος.

Σε ότι αφορά το μνημόνιο, ο κ. Καμίνης είπε ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερη διαπραγμάτευση και να μην είχε καλλιεργηθεί η ελπίδα στον κόσμο ότι υπάρχουν χρήματα.

Τάχθηκε υπέρ της ψήφισης νόμου ώστε να μπαίνουν όρια στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα της διαδήλωσης, της επιχειρηματικής ελευθερίας και της ελεύθερης κυκλοφορίας των ανθρώπων. Κάλεσε το πολιτικό σύστημα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Σε ότι αφορά τις περιοχές γκέτο της Αθήνας, αναγνώρισε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα παρανομίας και ανομίας σε πολλές συνοικίες της Αθήνας. Επισήμανε πως το κράτος θα πρέπει να ασκήσει την αρμοδιότητά του και να καταστείλει το έγκλημα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα διακόψει τη λειτουργία του ραδιοσταθμού 9,84 και δεν θα χάσουν την εργασία τους όσοι ζουν από τη δουλειά τους στο ραδιοσταθμό, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων, όπως μεγαλοδημοσιογράφων που έχουν και άλλες δουλειές.

Κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων εργάζονται στον 9,84.

Δεν υπάρχουν σχόλια: