29.8.10

Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα...


Τους 40 βαθμούς θα φθάσει κατά τόπους, στα ανατολικά ηπειρωτικά, η θερμοκρασία σήμερα, Κυριακή, ενώ στα δυτικά και βόρεια θα παρουσιάσει μικρή πτώση, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα...
κυμανθεί από 24 έως 39 και κατά τόπους 40 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα με 5 πρόσκαιρα με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Δευτέρα, σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία, θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά, τα βόρεια ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ στα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: