31.5.10

Αγωνία για την δημοσιογράφο του "ΕΘΝΟΥΣ" Μαρία Ψαρά...

Η Μαρία Ψαρά,ήταν επιβάτης του φορτηγού πλοίου «Ελεύθερη Μεσόγειος» που δέχθηκε επίθεση από ισραηλινά πολεμικά πλοία και ελικόπτερα σήμερα τα ξημερώματα.
Η δημοσιογράφος στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Έθνος» επιβιβάστηκε στο πλοίο τη Δευτέρα 24 Μαϊου, με μεγάλο ενθουσιασμό όπως περιέγραφε στο προφίλ της στο Facebook.
«Φεύγουμε...

επιτέλους. Τα λέμε από Γάζα», έγραψε στις 24 Μαϊου στις 11:31 μμ, φράση που δέχθηκε πολλά σχόλια από φίλους και γνωστούς που της ευχόντουσαν «καλή τύχη» και «να προσέχει».

Η Μαρία Ψαρά περίμενε με ενθουσιασμό το ταξίδι προς τη Γάζα και είχε από τις 18 Μαϊου αναρτήσει στο προφίλ της φωτογραφία μέσα από το φορτηγό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος» ενώ και στο προσωπικό της blog έγραφε «αυτοί πάνε Μουντιάλ, κι εμείς Γάζα».

Από τη στιγμή της επίθεσης και μετά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τους επιβάτες των πλοίων με αποτέλεσμα κάθε προσπάθεια επικοινωνίας με τη Μαρία Ψαρά από την εφημερίδα και τους φίλους της στο Facebook να μην έχει κανένα αποτέλεσμα. "Ανοιξε το κινητο σου ρε Μαρια... Ανησυχουμε γμτ :( ", της γράφουν χαρακτηριστικά φίλοι της στο Facebook αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από τις αρχές του Ισραήλ.

πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: