29.4.10

500.000,00 ευρώ η λεία απο την χρηματοαποστολή...

Σήμερα (29-04-2010), πρωινή ώρα, ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με την επωνυμία TRUST SECURITY , με ένα (1) όχημα χρηματαποστολής και τρεις (3) υπαλλήλους της-προσωπικό ασφαλείας μετέβη στο κατάστημα της Τράπεζας Ελλάδος στην Τρίπολη, από όπου παρέλαβε δεκατρείς (13) συνολικά σάκους, που περιείχαν 1.150.000,00 Ευρώ περίπου, προκειμένου να...

πραγματοποιήσει χρηματαποστολές στα καταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος στις πόλεις Άργους, Άστρους και Μεγαλόπολης.
Αμέσως μετά την ανάληψη των χρημάτων αυτών, οι ανωτέρω υπάλληλοι-προσωπικό ασφαλείας της επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας TRUST SECURITY μετέβησαν στο κατάστημα της Α.Τ.Ε. Τρίπολης και παρέδωσαν τρεις (3) σάκους, που περιείχαν 250.000,00 Ευρώ περίπου.
Στη συνέχεια μετέβησαν σε οικόπεδο επί της οδού οπλαρχηγού Σεχιώτη 24, όπου οι ίδιοι είχαν σταθμεύσει άλλο όχημα χρηματαποστολής της ίδιας επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας για να γίνει ο διαμοιρασμός των σάκων και να συνεχιστεί η χρηματαποστολή.
Περί ώρα 09.20 κατά το χρόνο που οι τρεις (3) υπάλληλοι-προσωπικό ασφαλείας πραγματοποιούσαν το διαμοιρασμό των σάκων με τα χρήματα, από όχημα χρηματαποστολής σε όχημα χρηματαποστολής δέχτηκαν επίθεση από τρία (3) άτομα που έφεραν κράνη και εμφανίστηκαν στο σημείο κινούμενα με μοτοσικλέτες, τα οποία με την απειλή όπλων, αφού προηγουμένως πυροβόλησαν δύο φορές στο ένα όχημα της χρηματαποστολής και τραυμάτισαν με το κοντάκιο του πιστολιού όλως ελαφρά στο μέτωπο τον ένα από το προσωπικό ασφαλείας της TRUST SECURITY αφαίρεσαν, πέντε (5) σάκους που περιείχαν 500.000,00 Ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με τις μοτοσικλέτες.
Κινητοποιήθηκαν άμεσα μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, προς αναζήτηση και εντοπισμό των δραστών και ενημερώθηκαν για τον ίδιο λόγο οι όμορες Αστυνομικές Διευθύνσεις.
crimesonair.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: