29.9.09

Παιχνίδια με μαύρη προπαγάνδα...

Καταγγέλλει τον βρώμικο πόλεμο της ΝΔ μέσω διαρροών για δημοσκοπήσεις και περίεργα χτυπήματα σε ιστοσελίδες στελεχών του, παίζει σποτ με τις αποτυχίες της κυβέρνησης, αλλά πάνω απ όλα το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην προβολή των διλημμάτων της 4ης Οκτωβρίου.Για τον λόγο αυτό η Ιπποκράτους παρουσίασε χθες το βίντεο με το ηγετικό προφίλ του Γ. Παπανδρέου, γεγονός που συνδυάστηκε με δήλωση του προέδρου του κόμματος, ακριβώς στην έναρξη των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.
«Στις 5 του Οκτώβρη, η ...


Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, μια σταθερή κυβέρνηση, που θα σηκώσει αμέσως τα μανίκια για να αλλάξει πορεία η χώρα», τόνισε και δεσμεύθηκε «να ματώσουμε, εγώ και η κυβέρνησή μου, στη μάχη κατά της διαφθοράς και της ανομίας, που μας πνίγουν όλους και στην προσπάθεια για την ανάταξη της οικονομίας».

«Πάνω σ' αυτές τις δεσμεύσεις απευθύνω σήμερα προσκλητήριο», συνέχισε, «προσκλητήριο ενότητας όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων». Ανακοίνωσε έτσι πως «τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, προτίθεμαι να καλέσω όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε συνεννόηση για τα αυτονόητα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθύνθηκε ιδιαίτερα «στους κυνικούς που πιστεύουν ότι δεν αλλάζει τίποτε», λέγοντάς τους «δώστε μου τη δύναμη να αποδείξω το αντίθετο, στις 4 Οκτώβρη κάθε ψήφος είναι κρίσιμη»!

Στο βίντεο που γυρίστηκε στο στάδιο του ταεκβοντό εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να προετοιμάζεται για ομιλία, να εισέρχεται στον χώρο της συγκέντρωσης, να αποθεώνεται και να ανεβαίνει στην εξέδρα με τη λέξη «πάμε».

Για το συγκεκριμένο γύρισμα επιστρατεύθηκε σκηνοθέτης από το εξωτερικό, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 300 εθελοντές. Λεπτομέρεια που χτυπά στο μάτι είναι το πλαστικό, διαφανές και χωρίς καπάκι στυλό που χρησιμοποιεί ο Γ. Παπανδρέου, προκειμένου να αποτυπώσει στο χαρτί τις σκέψεις του για το μέλλον της χώρας.

Μηνύσεις...
Χθες, στην αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης κυριάρχησε η πρωινή επίθεση του Γ. Κουμουτσάκου με αφορμή μια δήθεν δήλωση της Λ. Κατσέλη, στην προσωπική της ιστοσελίδα, για τους συλληφθέντες που έχουν σχέση με τη γιάφκα του Χαλανδρίου. Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, σε γραπτή δήλωσή της ανέφερε πως «δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το ηλεκτρονικό αρχείο του πολιτικού μου γραφείου.

Οι άγνωστοι χάκερ, αφού κατέστρεψαν το αρχείο, ανήρτησαν, την ίδια χρονική στιγμή, στην προσωπική μου ιστοσελίδα υποτιθέμενη δήλωσή μου σχετικά με τις πρόσφατες συλλήψεις ατόμων για συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση. Βεβαίως, ουδέποτε έκανα τέτοια δήλωση. Εχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων και κατήγγειλα αμέσως το γεγονός στο αρμόδιο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο και διερευνά την υπόθεση».

Τη σκυτάλη πήρε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. «Ηρθε και αναπαρήγαγε χωρίς να ελέγξει τίποτα, δημοσιεύματα από εφημερίδες, από blogs και από την ιστοσελίδα της βουλευτού και πολιτικής εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, της κυρίας Κατσέλη και μάλιστα πομπωδώς στο τέλος της ανακοίνωσής του μας λέει: Ο κ. Παπανδρέου οφείλει τώρα να πάρει θέση», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και προσέθεσε: «Εγώ να δεχτώ ότι ο κ. Κουμουτσάκος δεν ήξερε.

Στη συνέχεια, η κυρία Κατσέλη έκανε μια δήλωση, με την οποία λέει ότι χθες το βράδυ υπήρξε επίθεση χάκερ στην προσωπική της ιστοσελίδα. Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε. Για να δούμε, μέχρι πού θα φτάσουν αυτή η κυβέρνηση και αυτό το κόμμα. Εγώ λέω κάτι πάρα πολύ απλό: Η κυρία Κατσέλη πριν από μερικές μέρες είχε μια βόμβα μπροστά στο διαμέρισμα του σπιτιού της. Να ζητήσει τώρα ο κ. Κουμουτσάκος συγνώμη από ένα θύμα βομβιστικής επίθεσης»!

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας ο Γ. Παπανδρέου επισκέφθηκε χθες βιοτεχνία στο Περιστέρι, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εργαζόμενους και βιοτέχνες για τα προβλήματα και τις προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων.
ΕΘΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: