28.9.09

Θέλει η π.... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...


Διαβάστε πως χαίρεται ο Μάκης Τ. για τις μηνύσεις που έχει καταθέσει σε blogs και σε πρόσωπα παρακαλώ!!!
Λίγο μας απασχολεί που μας έκανε μήνυση(σιγά τα αυγά Μάκη μην σου σπάσουν)αλλά ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο από όλα; Ο Μάκης, ο ρομπέν της Εκάλης, έλεγε πως ποτέ δεν θα κάνει μήνυση σε άνθρωπο γιατί είναι αντίθετο με τις αρχές του. Σε αυτό διαφωνούμε. Αν θίγεται πρέπει να κάνει. Ξέρετε όμως σε ποιον έκανε μήνυση και θα πάει να καταθέσει αύριο ή μεθαύριο;

Όχι δεν έκανε στον Θέμο που μισεί, όχι δεν έκανε σε πολιτικό, σε επιχειρηματία αλλά στον...

πρώην αρχισυντάκτη του και ΚΟΥΜΠΑΡΟ του Σ.Γκιόλια. Και ξέρεις τώρα Μάκη, ότι ο συγκεκριμένος Χεσ... που του έκανες μήνυση. Λες και θα του πεις εσύ αν είναι πίσω από blog ή όχι. Για πρωινό σε έχει όπως έχεις καταλάβει. Αν και τον συκοφάντησες, δεν έκανε το βήμα να σε στείλει στα δικαστήρια. Τώρα όμως Μάκη καλύτερα να κρυφτείς γιατί θα σε ξεσκίσει. Αν ο Σταθόπουλος σου πήρε για την συκοφαντία 300.000 ευρώ, αυτός θα σου πάρει όλη την Εκάλη με όσα του έγραψες για παραδικαστικό, παραθρησκευτικό, ότι πληρώνεται από το "Πρώτο Θέμα" κ.α. που είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ!

Προφανώς και ο Αγιοστρατίτης, ο δικηγόρος σου θα τα βλέπει και θα ...κλαίει ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει σοβαρός δικηγόρος που να είδε όσα του έγραψες και να μην έκλεισε τον φάκελο από την πρώτη σελίδα. Πρόβλημα σου Μάκη.

Εσύ Μάκη είσαι καταδικασμένος και αρκετές φορές όχι άλλος. Εσύ καταδικάστηκες πρόσφατα ως συκοφάντης για πράγματα που είπες στον αέρα της εκπομπής σου(το λέμε για να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ευθύνονται οι συνεργάτες σου)για τον Σταθόπουλο.

Αν πάει στα δικαστήρια ένα blog τι έγινε; Θα αλλάξει ο πλανήτης; Θα συλληφθούν οι τρομοκράτες; Ίσα ίσα που θα γελάει ο κόσμος με αυτόν που θα κάνει την μήνυση(αν δεν υπάρχει εκβιασμός και κακούργημα εννοείτε).
Οι λακέδες Μάκη που λες(όποιους και αν εννοείς) γράφουν για τον Κουρή και τον Ψυχάρη (ώπα Μάκη τι αποκαλύψαμε;) που εσύ δεν γράφεις ως φερέφωνο του συστήματος και της διαπλοκής.

Η πρώτη εκπομπή σου που κόλλησε στο 15% είναι ενδεικτική της αναγνώρισης που έχεις πλέον από τον κόσμο.

Σήμερα ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις νούμερα λόγω τρομοκρατίας και επειδή έχει απέναντι σου επαναλήψεις.
Από την άλλη εβδομάδα όμως Μάκη αρχίζουν τα ...δράματα.

Και μην ξεχνάς. Στα δικαστήρια που θα γίνουν με τον συνεργάτη σου τι θα πεις όταν σε ρωτήσουν γιατί έφυγαν ΌΛΟΙ οι συνεργάτες από το γραφείο σου; Μήπως είχε δίκιο ο ίδιος;

Όσο για την Κιμ...

Η κοπέλα είναι για να την λυπάσαι. Μόνο γιαυτό που είπε ότι: "Δεν θα αφήσω να τα ξαναβρούν" δείχνει και το ποιόν της γυναίκας!

Η Ελληνογερμανίδα-Όπρα που αποτελεί την μόνιμη γλάστρα στις εκπομπές του Μάκη. Με συνεντεύξεις στο portal που θα μείνουν στο πάνθεον της δημοσιογραφίας. Η αναξιοκρατία σε όλο της το μεγαλείο. Να βγάζεις την γυναίκα σου στο γυαλί όταν υπάρχουν δεκάδες άλλοι ικανοί δημοσιογράφοι με κρίση και άποψη. Δικαίωμα του. Αλλά μην μας λέει μετά για αξιοκρατία και ...διορισμούς. Η κοπέλα δεν θα έκανε ούτε την γυναίκα που κρατάει τα χαλιά της Μοιραράκη αν δεν την προωθούσε ο Μάκης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Επειδή ο Μάκης έχει ένα κουσούρι να νομίζει ότι είναι Ο Δημοσιογράφος να του θυμίσουμε ότι:

ο βουλευτής Κοζάνης Γ.Βλατής που του κάνει μήνυση επειδή στην πρώτη εκπομπή τον κατήγγειλε πως δεν πάτησε στην βουλή (ενώ την περίοδο που τον καταγγέλει δεν ήταν καν βουλευτής!!!) είναι αυτός που ΕΚΘΕΙΑΖΕ πέρσι στις εκπομπές του! (ότι αυτός είναι βουλευτής με ερωτήσεις και παρουσία επειδή σου στήριξε ένα θέμα).

Αλλά που να πάρει χαμπάρι. ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ δεν βλέπετε πλέον εκεί μέσα.

Έφυγαν οι παλιοί και δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Τα έχετε χάσει. Καταγγέλλετε ανθρώπους που πέρσι στηρίζατε για τους ίδιους λόγους!!!

Και όταν ζήτησε να βγει στον αέρα δεν του το επιτρέψαν. Υπάρχει μεγαλύτερη αλητεία από αυτήν; Όταν λοιπόν μιλάς για Ραχωβίτσα(που εμείς βγάλαμε πρώτοι το θέμα ότι η κοπέλα είναι τραπεζικός) και λες ότι η εφημερίδα που το έβγαλε το έκανε για τις κρίσεις γιατί να μην σου πούμε ότι τον Βλατή τον "έφαγες" λόγω εκλογών και άλλων συμφερόντων; Όσο στέκει το ένα στέκει και το άλλο.

Είδες πως κουμπώνουν τα πράγματα;

ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!

ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΗ; ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ; ΔΟΛιε σε βρήκαμε....
Από troktiko.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: